Wij realiseren websites, functionele websites. Websites die dienen als een waardevolle toevoeging op je onderneming. Naast de realisatie van websites bieden wij de mogelijkheid om ook marketing-technisch je website in perfecte staat in te richten. Je kunt door de juiste marketing meer uit uw website halen, dat wilt iedereen toch? Wij zijn het internetbureau in de regio Eindhoven / Tilburg. Zoek niet verder. Wij maken graag kennis met je.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen van een website, maar ook voor het ontwikkelen van een webshop en talloze andere diensten. Mocht je benieuwd zijn, kijk dan eens op onze diensten pagina. Daar lichten wij onze services nader toe.Mede door een juiste inrichting van de site en de techniek die zoek vriendelijk is ingericht kunnen we het optimale uit je website halen.

Bij Freshmonks maak je kennis met een full-service internetbureau. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden en er is altijd ruimte voor eigen inbreng. Samen met jou gaan we opzoek naar de best-passende oplossing. Hierbij adviseren en inspireren wij je met mogelijkheden die kunnen worden waargemaakt. Doordat wij beschikken over een team alleskunners, denk hierbij aan; webdesigners, developers en Google experts kunnen wij in vele opzichten iets voor je betekenen.

Voor succesvolle eindresultaten hebben we een goed samenspel nodig. Hierbij komt creativiteit, strategie en inrichting vaak aan bod. Door samen brainstormsessies te plannen kunnen we samen uiteindelijk de tofste dingen realiseren. Wij van Freshmonks kijken er naar uit om eens vrijblijvend een gesprek met je aan te gaan!

Meer weten?

Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop, mailchimp marketing, of grafische vormgeving. Neem eens contact op en vraag naar Sven.

Sven van Bezouw
info@freshmonks.nl