Sven van Bezouw
Eigenaar Freshmonks

FreshMonks – meer dan alleen websites

Wij realiseren websites, functionele websites. Websites die dienen als een waardevolle toevoeging op uw onderneming. Naast de realisatie van websites bieden wij de mogelijkheid om ook marketing-technisch uw website in perfecte staat in te richten. U kunt door de juiste marketing meer uit uw website halen, dat wilt iedereen toch?

U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen van een website, maar ook voor het ontwikkelen van een webshop en talloze andere diensten. Mocht u benieuwd zijn, kijk dan eens op onze diensten pagina. Daar lichten wij onze services nader toe.

Mede door een juiste inrichting van de site en de techniek die zoek vriendelijk is ingericht kunnen we het optimale uit uw website halen.

Bij Freshmonks maakt u kennis met een full-service internetbureau. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden en er is altijd ruimte voor eigen inbreng. Samen met u gaan we opzoek naar de best-passende oplossing. Hierbij adviseren en inspireren wij u met mogelijkheden die kunnen worden waargemaakt.

Doordat wij beschikken over een team alleskunners, denk hierbij aan; webdesigners, developers en Google experts kunnen wij in vele opzichten iets voor u betekenen.

Voor succesvolle eindresultaten hebben we een goed samenspel nodig. Hierbij komt creativiteit, strategie en inrichting vaak aan bod. Door samen brainstormsessies te plannen kunnen we samen uiteindelijk de tofste dingen realiseren.

Wij van Freshmonks kijken er naar uit om met u eens vrijblijvend een gesprek aan te gaan!