Print on Demand voor jouw bedrijf.

Wij bieden je de unieke mogelijkheid om bedrukking bij ons uit te besteden. Van polo's tot shirts en van mokken tot rompertjes. Een unieke service.

Ruim aanbod
Hoge kwaliteit print & borduring
Grote en kleine oplages
Vakkundig geproduceerd

Starten met Print on Demand?

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens binnen 48 uur contact met u op per e-mail om de wensen te bespreken.

HELAAS NEMEN WIJ GEEN NIEUWE KLANTEN MEER AAN!

BEKIJK ANDERE LEVERANCIER >>

Een unieke service – Gewoon bij Freshmonks

Je ziet vele bedrijven in de regio die websites maken, webshops maken maar ook de optimalisatie er van verzorgen. Wij dachten; het is tijd voor een unieke en onderscheidende service. Wij bieden naast de realisatie van webshops en websites ook de mogelijkheid om bedrijfsproducten te laten bedrukken, dit word ook wel print-on-demand genoemd. Hiermee wordt de huisstijl eenvoudig doorgevoerd op producten die binnen het bedrijf geplaatst worden. Denk hierbij aan mokken, muismatten en ga maar door. Gaaf toch :)?

KLANTENSTOP! ZOEKT U EEN GOEDE POD PARTIJ? KLIK HIER!

T-shirts

Deze zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Met V-hals en zonder, diverse soorten stof en in de maten XS tot en met XL. Wij kunnen een ontwerp voor je realiseren. Neem gerust contact op.

Mokken

Integreer je huisstijl binnen de kantoormuren op diverse producten waaronder ook mokken. Hoge kwaliteit bedrukking en veel haalbaar qua ontwerp. Erg leuk om de huisstijl op door te trekken.

Hoodies

Plaats je logo of ontwerp op één van onze hoodie modellen. Specifieke wens? Schiet een helpdesk ticket in.  Wij ondersteunen je graag. Tal van modellen en kleuren beschikbaar.

Canvasdoeken

In verschillende maten en tal van mogelijkheden. Laat de mooiste canvassen direct leveren bij je eindklant. Specifieke wens? Schakel de hulp van onze experts in.

Polo’s

Leuke polo’s in diverse maten en kleuren. Start je eigen kledinglijn, voorzie het personeel van kleding of wellicht heb je een polo heel ergens anders voor nodig.

Zoek je iets anders?

De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons. Laat ons weten waar je naar opzoek bent en in welke oplage. Wij zullen dan kijken wat we voor je kunnen betekenen. Ga naar de pagina contact en stuur ons een bericht.

KLANTENSTOP! WIJ VERWIJZEN U GRAAG DOOR NAAR ONZE PARTNER, KLIK HIER!

Laat ons je producten bedrukken

Wij hebben de apparatuur in huis om je te voorzien van allerlei gepersonaliseerde items voor op het kantoor of voor prive gebruik. Bespreek met ons de mogelijkheden. Veel kan uit voorraad worden geleverd waardoor er een snelle levertijd is. Diverse oplages mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem eens contact met ons op. De koffie staat klaar en wij staan je graag te woord.

KLANTENSTOP! ZOEKT U EEN GOEDE POD PARTIJ? KLIK HIER!

Hoe werkt Print on Demand?

Jij hebt een wens

Vertel ons je wens en wij gaan kijken of het haalbaar is om het item bedrukt te leveren.

Offerte

Op basis van de wens die je bij ons hebt ingediend gaan wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Het ontwerp

Heb je een bepaald ontwerp, dan dien je deze aan te leveren. Geen ontwerp? Dan gaan wij graag voor je aan de slag.

Voorbeeld

Je ontvangt een opzet hoe wij hetgeen in product willen gaan zetten. Na akkoord zal het in product worden gezet.

Productie

Wij verzorgen de productie van de producten zelf. Grotere oplages kunnen soms wat langer duren. Vooraf laten wij weten hoelang wij er voor nodig hebben.

Aflevering

Wanneer de producten klaar zijn kunnen deze worden opgehaald of worden verzonden. Levertijden liggen gemiddeld tussen de 2 tot 3 werkdagen.

KLANTENSTOP! ZOEKT U EEN GOEDE POD PARTIJ? KLIK HIER!

Geld verdienen met een Print on Demand?

Waar je ook voor kunt kiezen is om een webshop te starten met producten die te personaliseren zijn. De productie kun je vervolgens uitbesteden bij Freshmonks. Wij produceren alles op maat voor je en verzenden het onder jouw webshop naam naar de eindklant toe.

Jij hebt een webshop

Heb je die nog niet, dan kunnen wij van Freshmonks altijd mee kijken met een op maat gemaakte webshop.

Orders ontvangen

Vervolgens krijg je aanvragen op je webshop binnen van bezoekers die interesse hebben in gepersonaliseerde items.

Wij leveren

Jij geeft de bezoeker van je webshop een prijs door en vervolgens zet je de order door bij ons. Wij verzenden het onder jouw naam naar de eindklant.

Onze laatste berichten. Best interessant.

WooCommerce

Een webshop met WordPress

WordPress webshop WooCommerce Niet altijd wanneer men aan WordPress denkt is men op de hoogte van de mogelijkheden m.b.t. een webshop. Omdat WordPress in basislijnen…
dropshipping

De grootste voordelen van dropshipping

De term dropshipping heb je wellicht al eens voorbij zien komen. Het is een heel interessant manier om online inkomsten te genereren met een webshop…
trends

Print-on-demand is HOT!

Als er iets op dit moment trending is, dan is het wel Print on Demand. Met print on demand verkoop jij online personaliseerbare items. Vervolgens…

Kies jij voor de specialisten van Freshmonks?