Een website laten maken door FreshMonks

Je website kunt u eigenlijk zien als het visitekaartje van uw onderneming. Het is een stukje online ruimte waar u uw bedrijf van uw beste kant wil laten zien. Mensen kunnen zo uw onderneming beter leren kennen en krijgen een eerste indruk van uw onderneming.

Wij van Freshmonks zijn ervaren in het ontwikkelen van websites. Mede door de ruime kennis die wij tot onze beschikking hebben weten wij van elke website weer iets unieks te maken.

Een website laten maken doe je niet zo maar, de mogelijkheden van een website zijn nou eenmaal eindeloos. Bij de realisatie van een website moeter rekening worden gehouden met verschillende factoren. Hoe komt een website er uit te zien? Hoe gaan we de call-to-actions plaatsen? Tal van zaken die komen kijken bij de realisatie van een website.

Een webshop laten maken door FreshMonks

Wilt u een professionele webshop laten maken? Dan bent u bij FreshMonks op het juiste adres. Een webshop kan een prima aanvulling zijn op uw fysieke winkel. Er wordt tegenwoordig nou eenmaal meer verkocht op het internet dan in welke fysieke winkel dan ook.

Juist dat is de reden dat wij van Freshmonks hierop zijn ingehaakt en u de mogelijkheid bieden een webshop door ons te laten realiseren. Wij realiseren professionele webshops voor een betaalbare prijs. Met deze webshop kunt u gemakkelijk de webshop onderhouden zonder dat daar ook maar enige technische kennis voor nodig is.

Shops die wij maken zijn gemakkelijk te beheren door middel van een goede uitleg en een uitgebreide handleiding.

Wilt u meer te weten komen? Bel gerust 06 20 37 01 65 of neem contact op.

Meer potentiële bezoekers via Google?

Je hebt deze lastige termen vast wel eens langs horen komen. Deze beide termen liggen in verband met Google. Via beide methodes heeft u de mogelijkheid om meer bezoekers via de zoekmachine naar uw website te krijgen. Deze bezoekers moeten uiteindelijk omgezet worden naar een kopende bezoeker of een bezoeker die contact met jullie opneemt.

SEO staat voor Search Engine Optimazation. Uw website wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachine. Wanneer uw website goed vindbaar is in de zoekmachines en u op veel termen gevonden wordt, kan dit meer bezoekersaantallen naar uw website brengen.

SEA staat voor Search Engine Advertising. Waar SEO een vrijblijvende manier van zoekmachine optimalisatie is, is SEA betaald. Betaald? zult u denken. Ja, u betaald met SEA om hoog te mogen staan in Google. De meest voorkomende manier van adverteren via het betaalde netwerk zijn de advertenties aan de rechterkant van de zoekresultaten en de eerste 2 die in de zoekresultaten worden weergegeven.

Het is altijd slim om een van deze 2 strategieen in te zetten op uw website / webshop om goed online gevonden te kunnen worden. Om ze beide in te zetten is een prima zet om altijd goed vindbaar te zijn voor de klanten die je graag wilt bereiken voor uw website.

Vragen? Bel gerust eens om advies: 06 20 37 01 65 of neem contact op via de contactpagina.