Een greep uit onze cases

Kinderopvang Bij Kirsty

Wij lanceerden een volledig nieuwe website voor de kinderopvang uit Gilze-Rijen. Mede door deze online website is de online positie van Bij Kirsty sterk verbeterd.

Bekijk: www.bij-kirsty.nl

Essiehealthylife

Deze foodblog is het vervolg op het succes wat Esther heeft gemaakt op Facebook. Door de lancering van de website zijn er extra mogelijkheden tot inkomsten.

Bekijk: www.essiehealtylife.nl

De Huidprof

De oude website was aan vernieuwing toe. Mede door een goede samenwerking is er een full-responsive en geoptimaliseerde website online gekomen.

Bekijk: www.huidprof.nl

Hermans Optiek

De website van Hermans Optiek uit Prinsenbeek was erg aan vernieuwing toe. Zij kozen voor de kwaliteit van Freshmonks en beschikken reeds over een nette en makkelijk beheersbare website

Bekijk: www.hermansoptiek.nl

MJ label – webshop

Wij hebben de webshop van de in 2017 gestarte kinderkleding lijn MJ label mogen realiseren. Samen met deze klant zijn wij tot de perfecte huisstijl gekomen, deze is vervolgens omgebouwd tot een echte webshop.

Bekijk: www.mj-label.nl

Procoiffure kapsalons

De kapsalon is begin 2018 geopend in Breda en zocht een partij die een website kon realiseren. Ook Procoiffure kiest voor de kwaliteiten van Freshmonks.

Bekijk: www.procoiffure.nl

Get Out of your fatsuit

Deze food & lifestyle blog beheert door die jonge dames is gerealiseerd ter aanvulling van een facebookpagina met een gigantisch bereik.

Bekijk: www.getoutofyourfatsuit.nl

Masters in Export

Voor Masters in Export lanceerde wij begin 2018 een geheel nieuwe website waarbij er door middel van de nieuwste technieken gemakkelijk kan worden genavigeerd naar verschillende “masters” vanuit de Wereldbol op de website!

Bekijk: www.mastersinexport.nl

Drukmeester.nl

Een webshop waar gepersonaliseerde producten op worden aangeboden. Men heeft de mogelijkheid deze zelf vorm te geven via de webshop. Volledig ontwerp gerealiseerd en marketing via Facebook.

Bekijk: www.drukmeester.nl

De Spekdonken – Vessem

Voor De Spekdonken is een full-responsive website gerealiseerd met de nodige optimalisatie voor Google. Samen met de opdrachtgever zijn we tot een geweldig resultaat gekomen.

Bekijk: www.de-spekdonken.nl

Stultiens-Group V.O.F.

Stultiens-Group heeft ons gevraagd om een website ter informatie voor hun diensten te realiseren. Een prachtige vormgeving en bereikbaar op alle devices. Neem eens een kijkje.

Bekijk: www.stultiens-group.com